Múzeumandragógiai konferencia 2018-ban Kecskeméten

VII. Országos és III. Nemzetközi Múzeumandragógiai Konferenciát 2018. május 7-8. között rendezzük meg.

Helyszínek: Kecskemét és Lakitelek-Kultúrművek (Archeológiai és Művészettörténeti Központ).

A Nemzeti Kulturális Alap támogatását élvező, de önköltséges hozzájárulást igénylő konferenciánk egyúttal szakmai továbbképzés is

Rendező házigazda: Kecskeméti Katona József Megyei Hatókörű Városi Múzeum. 

Társrendezők: Pulszky Társaság-Magyar Múzeumi Egyesület, Múzeumi Oktatási és Módszertani Központ, Múzeumok és Látogatók Alapítvány, MTA Pedagógiai Bizottság Andragógiai Albizottsága.

Rendezvényünk munkacíme: „ÉRTÉK ÉS ATTRAKTIVITÁS A KULTURÁLIS ÖRÖKSÉGKÖZVETÍTÉSBEN. FELELŐS FELNŐTTEK – A MÚZEUMI KÖZÖSSÉGFEJLESZTÉS ÚJ ÚTJAI“.

Levelünk előzetes értesítés azzal a céllal, hogy az még időben beépíthető legyen az érdeklődő kollégák és érintett, a téma iránt elkötelezett intézmények, szervezetek munka- és költségtervébe. 

kétnapos konferencia részvételi költsége szándékaink szerint nem haladja meg a fejenkénti 10.000 forintot. 

Az érvényes Pulszky-tagsági kártyával rendelkezők 20% kedvezményre számíthatnak! 

A szállásköltség ezen felül értendő; nagyságát a szervezők igyekeznek mérsékelni.

Február közepén már egy jóval több információt tartalmazó levelet küldünk, amelyben a regisztrációt, előzetes szállásfoglalást, a szekció- és műhelymunkákra való jelentkezést, és a további tudnivalókat is részletezni fogjuk.

További információ Kriston Vízi József programvezetőtől kérhető a +36303707978 telefonszámon vagy a kristonstern@gmail.com email címen.

További részletek és program