MúzeumTrip a Magyar Múzeumok Online-on

A MagyarMúzeumokOnLine, a Pulszky Társaság – Magyar Múzeumi Egyesület online magazinja 2020-ban új kampányt tervez. Februártól szeretnénk elindítani a MúzeumTrip sorozatot, amelynek célja, hogy 2 héten keresztül – koncentráltan- egy-egy múzeumra irányítsuk a figyelmet. Ehhez várjuk az érdeklődő intézmények jelentkezését.

Amit kínálunk:
– 2 hét folyamatos megjelenés a címlap nyitóképei között,
– 2 héten át külön menüpont,
– 1 interjú az intézmény vezetőjével,
– 4 tetszőleges saját cikk, amely a gyűjteményt, az intézménytörténetet, a kutatómunkát és a programokat helyezi középpontba,
– jó minőségű fotók,
– valamennyi cikk megjelenítése a Facebook-oldalunkon.

A szolgáltatás ingyenes, célunk, hogy az intézményi munkára, a múzeumok sokféleségére, a különböző intézmények gazdagságára ráirányítsuk a figyelmet. Az interjút írásban mi készítjük el, a 4 cikk megírását a múzeumok munkatársaitól várjuk.
Úgy érezzük, kölcsönös érdekünk, hogy gazdag tartalommal tudjuk népszerűsíteni a magyar múzeumok tevékenységét. Mi ezzel a javaslattal, ezen a csatornán keresztül tudunk segíteni.

Bízunk benne, hogy felkeltettük az érdeklődését. 2020. január 30-ig várjuk a jelentkező intézményeket, illetve a feladattal megbízott kapcsolattartó érdeklődését. Cím: berenyi.mariann@gmail.com