Önkéntes munkatársakat keresünk

A Pulszky Társaság a jövőben tovább szeretné erősíteni tevékenységét a szakmai programok szervezése és a szakmai hírek terjesztése területén. Az elmúlt években megújult honlapunkon és havi hírlevelünkben nemcsak a társaság híreiről, hanem az egész szakmát érintő legfontosabb hazai és nemzetközi hírekről, eseményekről, felhívásokról is beszámolunk. Az információk való hozzáférés megkönnyítése érdekében az idei évtől a Facebookon is elérhetővé vált a társaság. A következő évtől szeretnénk, ha minél több és minél színesebb szakmai hírt, konferenciafelhívást és szakmai eseményt oszthatnánk meg a különböző felületeken és ehhez a munkához keresünk olyan önkéntes munkatársat, aki jövőjét múzeumi területen tervezi.

A társaság szakmai programjainak megvalósítását részben a tagdíjakból, részben pályázati forrásokból fedezi. Hogy a jövőben minél több programot szervezhessünk szeretnénk növelni a pályázati források arányát, és ehhez várjuk olyan önkéntes munkatársak jelentkezését, akik múzeumi vagy kulturális örökség tanulmányokat folytatnak, és szeretnék megismerni a kulturális munkának nemcsak elméleti, hanem gyakorlati oldalát is.

A pályázati felhívások az ÁLLÁS menüpont alatt olvashatók. Jelentkezni életrajz és motivációs levél elküldésével lehet 2017. október 31-ig.

További információ Mészáros Balázs irodavezetőtől kérhető a +36 30 251 77 10-es telfeonszámon vagy az info@pulszky.hu email címen.