Elmarad a Múzeumi Játékmustra

Kedves Érdeklődők!

Felelős szervezőként az emberek biztonságát és egészségét szem előtt tartva, a koronavírus okozta járványveszély miatt elmarad a március végére szervezett Múzeumi Játékmustra rendezvényünk (március 27-28.). Terveink szerint ősszel megtartásra kerül, de erről folyamatosan fogunk minden érdeklődőt tájékoztatni itt a csoportban és az Open History Facebook oldalán.
A szakmai napra regisztráltakkal hamarosan felvesszük a kapcsolatot.

Köszönjük megértéseteket!


JÁTSZUNK EGYÜTT A NEMZETIBEN A MÚZEUMI JÁTÉKMUSTRÁN! | 2020. MÁRCIUS 27-28.

Töltsük meg játékkal a múzeumot!
Múzeumi játékmustra a Magyar Nemzeti Múzeumban

Tavaly került először megrendezésre a Múzeumi Játékmustra azzal a céllal, hogy kapcsolódási pontot találjanak a múzeumi szakemberek, játéktervezők, pedagógusok. A tavalyi esemény felülmúlta az előzetes várakozásokat: közel nyolcvan résztvevővel indult a szakmai nap, a délután során pedig megtelt társasjátékokkal, múzeumi játékokkal és más aktivitásokkal a Nemzeti Múzeum.

A szervezők idén kibővült struktúrával várják a résztvevőket. Egy teljes pénteki nap a szakmai találkozásoké és a tanulásé, másnap pedig a különböző kiállítóknak biztosítanak teret és lehetőséget, hogy a múzeumi látogatókkal kapcsolódhassanak!

A játékosítás felsőháza – szakmai nap

Helyszín: Magyar Nemzeti Múzeum
Időpont: 2020. március 27. péntek

II. Múzeumi Játékmustra

Helyszín: Magyar Nemzeti Múzeum
Időpont: 2020. március 28. szombat


Részletek:www.muzeumijatekmustra.hu

Kapcsolat:

Berényi Marianna
06 (1) 327-77-00 / 378
+30 / 788-7552
berenyi.marianna@hnm.hu

Bayer Árpád
openhistory@openhistory.hu
+36 20 484 9836

A Múzeumi Játékmustra az Open History és a Magyar Nemzeti Múzeum együttműködésével valósul meg. A kezdeményezés célja, hogy az oktatási célokat is szolgáló játékoknak és múzeumi szakembereknek biztosítson közös fórumot szakmai eseményekkel és a Múzeumi Játékmustra csoporttal.

Bővebben