Pulszky-kártya

Az Evangélikus Országos Múzeum a kialakult járványhelyzet miatt 2020. március 15-től határozatlan ideig zárva tart. A Pulszky-kártyák és matricák személyes átvétele ebben az időszakban szünetel.

Aktuális információkért kérjük, kövessék honlapunkat, felmerülő kérdéseikkel pedig forduljanak irodavezetőnkhöz az pulszky.tagsag@gmail.com címen.

Köszönjük megértésüket!


A Társaság tagjai részére kiállított tagkártya, amelyet az éves tagdíj befizetését követően évente érvényesítő bélyeggel kell ellátni. A Pulszky-kártya a tagsági jogviszony igazolásán túl többféle kedvezmény igénybevételére jogosít:

– A 194/2000. (XI. 24.) Korm. rendelet a muzeális intézmények látogatóit megillető kedvezményekről 2 § e) alapján ingyenes belépést biztosít a muzeális intézmények időszaki és állandó kiállításaira;
– 50 %-os kedvezményes belépőjegyre jogosít a budapesti Várkert Bazár kiállításain;
– Kedvezményes jegyvásárlásra jogosít a Magyar Rádió Művészeti Együttesei által szervezett koncertekre;
– A Benefit Barcode elfogadó helyein a www.bercode.com honlapon látható kedvezményekkel élhet.
– A Pulszky Társaság tagjai kedvezményesen  használhatják az Arcanum Digitális Tudománytárat. A szolgáltatás kedvezményes megrendeléséhez ezen a regisztrációs felületen kell regisztrálni. Ezt követően a tagsági kártya számát emailben kell elküldeni Biszak Bogátának, az Arcanum munkatársának a biszakbogata@arcanumkft.com email címre, aki az előfizetéssel kapcsolatos további tudnivalókról emailben küld tájékoztatást. A jelentős kedvezménnyel történő előfizetés a teljes tudománytárra vonatkozik.


A tagkártyák és az érvényesítő matricák átvételére az Evangélikus Országos Múzeum jegypénztárában van lehetőség a múzeum nyitvatartási idejében.


Tagdíjfizetés

A tagdíjak banki átutalással vagy személyesen fizethetők. Felhívjuk figyelmét, hogy emelkedtek a postai szolgáltatások költségei, ezért, ha az érvényesítő bélyeg postai megküldését kéri, akkor tagdíján felül 540.- Ft-ot utaljon át!

Személyes befizetésre legközelebb 2020. március 9-én, hétfőn 17-18 óra között a Károlyi Étteremben lesz lehetőség. Bővebben