Pulszky Hírek

2016. november 1.

---

Társasági hírek

2017. évi tagsági díjak

Az egyesület választmánya október 12-i ülésen úgy döntött, hogy a tagsági díjak összegén továbbra sem változtat. Ennek megfelelőn 2017-ben

• a rendes tagok tagdíja: 5000 Ft;

• a nyugdíjas, illetve hallgató tagok tagdíja: 2500 Ft

• a pártoló tagok tagdíja: 10 000 Ft

marad.

A tagsági díjak befizetésére 2016. november elsejétől a megszokott módokon, banki átutalással, illetve személyes befizetéssel van lehetőség, melynek részleteiről honlapunkon tájékozódhat. 

A tagdíjak befizetése banki átutalással

Amennyiben a banki átutalást választja Társaságunk két lehetőséget kínál a 2017. évi érvényesítő matricák átvételére:

• személyes átvétel a Magyar Nemzeti Múzeum információs pultjánál a múzeum nyitvatartási idejében

• postai kézhezvétel

Amennyiben a postai küldést választja, kérjük ennek díját, azaz 425 Ft-ot a tagdíj összegével együtt utalja át egyesületünk bankszámlájára.

Banki átutalás esetén a befizetést követő 7 napon belül email értesítést küldünk a tagdíj beérkezéséről. Az érvényesítő bélyeg felvételét, illetve postai kézhezvételét csak az értesítés kiküldését követően tudjuk biztosítani.

A társaság számlaszáma: K & H Bank 10200830-32323599-00000000

Kérjük, hogy a tranzakció megjegyzés rovatában teljes nevét, továbbá a "2017. ÉVI TAGDÍJ" kifejezést feltüntetni szíveskedjék!

A tagdíjak személyes befizetése

Személyes befizetésre a társaság rendezvényein, továbbá minden hónap második szerdáján, a társaság Károlyi Étteremben tartott fogadóóráján nyílik lehetőség.

A következő fogadóóra időpontja: 2016. november 9. 17:00-18:00.

A személyes befizetés későbbi időpontjairól honlapunkon, illetve minden hónap első hétfőjén kiküldött hírlevelünkből tájékozódhat.

Személyes befizetés esetén a 2017. évi érvényesítő bélyeget azonnal átveheti.

Számlaigénylés

Személyes befizetés esetén számlaigényét a helyszínen jelezheti.

Banki átutalás esetén, kérjük, hogy legkésőbb a befizetéssel egyidőben küldje meg a társaság info@pulszky.hu címére a honlapról letölthető és kitöltött számlaigénylőt! Ennek kézhezvételét követően a számlát elektronikus formában küldjük meg az Ön által megadott címre.

Tagkártyához kapcsolt kedvezmények

Az adott évre érvényesítő bélyeggel ellátott tagkártya ingyenes belépést biztosít a hazai muzeális intézmények időszaki és állandó kiállításaira és az Euro Discount Club elfogadóhelyein számtalan további vásárlási kedvezmény igénybevételére is feljogosít. Bővebben 

Tagrevízió

Az elnökség október 12-i döntése értelmében a társaság tagrevíziót hajtott végre, amelynek keretében az Alapszabályok 17. pontja értelmében megszüntette azok tagságát, akik több mint két éve nem fizettek tagdíjat. 

A fentiekre tekintettel azoktól, akik sem 2015-ben, sem 2016-ban nem fizettek tagdíjat, de egyesületi tagságukat továbbra is szeretnék fenntartani, az Alapszabályokra hivatkozva kérjük, hogy a 2017. évi tagdíj befizetésével egyidejűleg a 2016. évi tagdíjhátralékot is befizetni szíveskedjenek!

Múzeumi kocsma

November 9-én 18 órától a Károlyi Étterembe várja a múzeumi kocsmára a tagokat és mindenki mást, aki múzeumban fejti ki áldásos tevéknységét Kiss Imre. További információ: kiss.imre.mkvm@gmail.com

Szakmai programok

2016. november 3-4. Országos múzeumpedagógiai konferencia. Bővebben

2016. november 9. A múzeum, mint turisztikai termék II. szakmai konferencia a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeumban. Bővebben

---