Indul a Múzeumi távlatok webinárium-sorozat

A Pulszky Társaság alapításának 30. évfordulója nemcsak a visszatekintésre, hanem a múzeumok jelenéről és jövőjéről való párbeszédre is alkalmat teremt. A Múzeumi távlatok című webinárium-sorozat célja, hogy a szakma aktuális kérdései, a múzeumi paradigma változásai, az intézmények átalakuló működési lehetőségei és a társadalmi kihívásokra adott múzeumi válaszok kapcsán nyitott kerekasztal-beszélgetésekben vitassuk meg tapasztalatainkat.

A webináriumok az online térben zajlanak, 2021. február 11-i kezdéssel minden második héten, ugyanazon a napon (csütörtökön) délután 14 és 15.30 között, kivéve május 6-át, amikor délelőtt 10 és 11.30 között.

A beszélgetéseket a Pulszky Társaság elnökségének, illetve választmányának tagjai vezetik, moderálják. A meghívott résztvevők köre alkalmanként 4-5 fő.

A kerekasztal-beszélgetésbe regisztrációt követően online platformon lehet bekapcsolódni. A múzeumok várható újranyitása esetén a sorozatot a valós térbe helyezzük át, és személyes részvétellel zajló, online közvetített kerekasztalokat szervezünk.

A teljes program ITT olvasható.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

További információ és regisztráció

A webináriumok tervezett maximális létszáma 100 fő.