Önkéntesség a Pulszky Társaságban: új menüpont és interjúsorozat

2021-ben megújult a Pulszky Társaság önkéntes programja, amelyhez kapcsolódóan honlapunk új menüponttal is bővült. Az egyesület 2015 óta várja azokat a szakmabeli fiatalokat és tapasztalatra vágyó kollégákat, akik szívesen dolgoznának velünk a Társaság fejlesztéséért, céljainak eléréséért. A Pulszky Társaság önkéntesei számos feladatban próbálhatják ki magukat, miközben a legnagyobb hazai múzeumszakmai szervezet mindennapjaiba is betekintést nyerhetnek, kapcsolatokat építhetnek, és részt vehetnek az egyesület díjainak, rendezvényeinek koordinálásában, fordítási és adminisztrációs feladataiban, valamint kommunikációjában.

A 2021-ben megújult, mentori rendszerben működő önkéntes program jelenleg is több mint 20 fővel működik. Önkéntes menüpontunk folyamatosan gyarapodó tartalmaival, interjúival pedig az a célunk, hogy átláthatóvá tegyük a program működését, és kedvet csináljunk azok számára a csatlakozáshoz, akik érdeklődnek a Társaság munkája és a múzeumok világa iránt.

Az önkéntes program kapcsán egy három részes interjúsorozat készítésébe fogtunk, amelyben a Pulszky-önkéntesség kezdeteiről, működéséről, lehetőségeiről, terveiről, hosszútávú céljairól beszélgetünk.

Tartsanak velünk, kövessék új tartalmainkat és a Pulszky Társaság mindennapjait!