Pulszky-kártya

2020. június 16-ától az Evangélikus Országos Múzeum újra látogatható lesz, keddtől péntekig 10 és 18 óra között. Az ügyeleti nyitvatartási rend helyett így már a hétfők és a hétvégék kivételével naponta átvehetőek az új kártyák, illetve érvényesíthetőek a régiek.

A múzeum normál nyitvatartása várhatóan június végén áll vissza.


Június elsejétől újból lehetőség van az Evangélikus Országos Múzeumban a Pulszky-kártyák átvételére és érvényesítésére. A múzeum nyitvatartás nélküli ügyeletet tart minden hétköznap, hétfő kivételével 10 és 14 óra között. Ebben az időben a biztonsági intézkedések betartása mellett lehetőség van a Pulszky-kártyákkal kapcsolatos ügyek intézésére. 

Helyszín: Evangélikus Országos Múzeum
Cím: 1052 Budapest, Deák Ferenc tér 4.
Ügyelet: K-P 10:00-14:00

Kérjük Önöket, hogy csak akkor menjenek be kártyáikért és érvényesítő matricáikért, ha annak átvételi lehetőségéről előzetesen e-mailben értesítést kaptak. Amennyiben további kérdésük merül fel, kérjük, keressék irodavezetőnket a pulszky.tagsag@gmail.com címen.


Az Evangélikus Országos Múzeum a kialakult járványhelyzet miatt 2020. március 15-től határozatlan ideig zárva tart. A Pulszky-kártyák és matricák személyes átvétele ebben az időszakban szünetel.

Aktuális információkért kérjük, kövessék honlapunkat, felmerülő kérdéseikkel pedig forduljanak irodavezetőnkhöz az pulszky.tagsag@gmail.com címen.

Köszönjük megértésüket!


A Társaság tagjai részére kiállított tagkártya, amelyet az éves tagdíj befizetését követően évente érvényesítő bélyeggel kell ellátni. A Pulszky-kártya a tagsági jogviszony igazolásán túl többféle kedvezmény igénybevételére jogosít:

– A 194/2000. (XI. 24.) Korm. rendelet a muzeális intézmények látogatóit megillető kedvezményekről 2 § e) alapján ingyenes belépést biztosít a muzeális intézmények időszaki és állandó kiállításaira;
– 50 %-os kedvezményes belépőjegyre jogosít a budapesti Várkert Bazár kiállításain;
– Kedvezményes jegyvásárlásra jogosít a Magyar Rádió Művészeti Együttesei által szervezett koncertekre;
– A Benefit Barcode elfogadó helyein a www.bercode.com honlapon látható kedvezményekkel élhet.
– A Pulszky Társaság tagjai kedvezményesen  használhatják az Arcanum Digitális Tudománytárat. A szolgáltatás kedvezményes megrendeléséhez ezen a regisztrációs felületen kell regisztrálni. Ezt követően a tagsági kártya számát emailben kell elküldeni Biszak Bogátának, az Arcanum munkatársának a biszakbogata@arcanumkft.com email címre, aki az előfizetéssel kapcsolatos további tudnivalókról emailben küld tájékoztatást. A jelentős kedvezménnyel történő előfizetés a teljes tudománytárra vonatkozik.


A tagkártyák és az érvényesítő matricák átvételére az Evangélikus Országos Múzeum jegypénztárában van lehetőség a múzeum nyitvatartási idejében.


Tagdíjfizetés

A tagdíjak banki átutalással vagy személyesen fizethetők. Felhívjuk figyelmét, hogy emelkedtek a postai szolgáltatások költségei, ezért, ha az érvényesítő bélyeg postai megküldését kéri, akkor tagdíján felül 540.- Ft-ot utaljon át!

Személyes befizetésre legközelebb 2020. március 9-én, hétfőn 17-18 óra között a Károlyi Étteremben lesz lehetőség. Bővebben